Børsens festlokaler klokken 14:00

Andjelka Jakovljevic, sopran

Marit Sehl, sopran

Rinalds Kandalincevs, tenor

Ieva Berzina, klaver

Program

Åpning ved kulturskolen: 

Ragna (fløyte) og Maren (klarinett)

                         

1 Una donna quindici anni (Cosi fan tutte, Mozart) A

2 La ci darem la mano (Don Giovanni, Mozart) A/R

3 Zaza, piccola zingara (Zaza, Leoncavallo) R

4 Bei Männern (Tryllefløyten, Mozart) M/R

5 Una voce poco fa (Barberen i Sevilla, Rossini) M

6 Prenderò (Cosi fan tutte, Mozart) A/M

7 Heia in den Bergen (Csardasfyrstinnen) A

 

Pause

 

8 Vi mne pisali (Jevgenij Onegin, Tchaikovsky) R

9 Lascia ch'io pianga (fra Rinaldo av G.F. Handel M

10 Belle nuit (Hoffmanns eventyr, Offenbach) A/M

11 O mio babbino caro (Puccini) A

12 E lucevan le stelle (Tårnarien) (Tosca, Puccini) R

13 Mon coeur (Samson og Dalila, Saint Saens) M

14 Blomsterduetten (Lakmé, Delibes) A/M

Andjelka Jakovljevic

Andjelka Jakovljevic er "nybakt" Drammenser, utdannet både som sanger og sang-og musikk pedagog, med mer enn 7 års erfaring på begge områder. Repertoaret omfatter alle sjangre, lieder, opera, kirkemusikk og musikaler. Andjelka har hatt en rekke konserter som solist i hjemlandet og i Europa og Asia. Av operaroller kan nevnes 2.dame i Tryllefløyten, La Zelatrice i Suor Angelica, Frasquita i Carmen. I april i år kan vi se henne i oppsettningen Les Miserables som Fantine på Union Scene i Drammen. Hun er aktiv i Drammen operakor både som solist og kor sanger. Andjelka har deltatt flere ganger på Opera Cafe i Drammen, på 17. mai konsert i Drammens teater og andre konserter i Norge. For tiden tiden dirigerer hun Drammens Mannskor.

Marit Sehl

Marit Sehl har besøkt oss flere ganger og er like velkommen hver gang! Har sin utdannelse fra Norges Musikkhøgskole og Operaskolen ved Sydney Conservatorium of Music. Sine første engasjementer hadde hun i Operahuset i Sydney. I 2005 ga hun ut CD-innspillingen Mitt hjertes lyst, med kjente tyske lieder omdiktet til norsk. Marit brukes som solist i operaoppsetninger (bl.a som Mercedes i Carmen, Drammens teater 2011) og innen kirkemusikk (Händels Messias, Mozarts Requiem mm.) I forestillingen»Operaball» opptrer hun sammen med Trond Halstein Moe, Henrik Engelsviken og Tanja Leine.

Rinalds Kandalincevs

Rinalds Kandalincevs er en tenor fra Ventspils i Latvia. Han begynte å studere i sin hjemby i 2000, samme år kom han inn på det Latviske musikkakademi. Her tok han eksamen i 2006. En av Rinalds coacher var Fru Margarita Gruzdeva ved Latvias Nasjonalopera. En annen lærer han jobbet med i disse årene var Prof. Barbro Marklund-Pêtersone. Siden august 2007 har Rinalds gått på masterstudiet med henne som lærer på Norges Musikkhøgskole. Han har sunget på flere konserter, festivaler bl.a. på Sigulda operafesival i både 2006 og 2007.
Av større roller Rinalds har gjort er: En graver i Janis Kalnins opera, Hamlet. Morales i G. Bizets Carmen, Ulisse i G.F. Handels Deidamia, Xerxes i Handels Xerxes, Orpheo i C. Monteverdis L’Orpheo. Han har også sunget solo i flere kirkemusikalske verk som A. Stradellas L’anime del Purgatorio, J.S. Bach Weihnachtsoratorium og St. John’s passio samt i Arvo Pärts Passio

Ieva Berzina

Ieva Berzina er født og oppvokst i Riga, Latvia. Begynte sin musikkutdannelse ved E.Darzins spesielle musikkskole i Riga (hovedinstrument klaver). Hun spilte sitt første solokonsert 12 år gammel. Etter skolen fortsatte Berzina sine studier i Russland, ved Konservatoriet i Petersburg, hvor hun til slutt fikk solistdiplom i klaver.

Siden 2000 har Berzina vært bosatt i Oslo. Hun har hovedfag i klaver (akkompagnement og samspill) fra Norges musikkhøgskole, samme sted har hun tatt bachelor i kirkemusikk.
For tiden er Berzina kantor i Østre Aker kirke, samtidig som hun underviser og er aktiv i konsertsammenheng, både som solist , kammermusiker og akkompagnatør.
Hun har spilt en rekke konserter i Latvia, Norge, Russland, Frankrike, Tyskland.12. januar blir stående som en flott åpning på 2013 Velfortjent hyldest til sangere og pianist!
 
 

 

 

Marit med innlevelse

Una voce poco fa (Barberen i Sevilla, Rossini)

Heia in dem Bergen

Una donna quindici anni (Cosi fan tutte, Mozart)

Rinalds

Zaza, piccola zingara (Zaza, Leoncavallo) E lucevan le stelle (Tårnarien fra Tosca, Puccini) Vi mne pisali (Jevgenij Onegin, Tchaikovsky

Marit og Andjelka

Kulturskolen åpner alle våre konserter!

En av dem var Ragna (11 år) som spilte Menuett i g-moll av J.S. Bach Galina stiller som trofast akkompagnatør