Ole Martin Huser-Olsen

Ole Martin Huser-Olsen har mastergrad i utøvende klassisk gitar fra Norges Musikkhøgskole, hvor han også gjennomførte sin eksamenskonsert og ble belønnet med høyeste karakter. 

Han har turnert over store deler av Norge, bl.a. en konsert i Edvard Griegs hjem, Troldhaugen, i 2005, samt årlige konserter ved Den Norske Opera fra 2008. Han har også holdt konserter i Los Angeles i 2008, Helsinki, 2010, på det prestisjetunge Pompidou-senteret i Paris i 2011 og 2013, og i Berlin 2014.
Han er ofte hørt som solist, men arbeider også kammermusikalsk med musikere som den verdenskjente barytonen Knut Skram, Trondheimsolistene, Ensemble Ernst, Ensemble Aksiom og mange av de andre unge fremadstormende klassiske musikerne i Norge. Med sin debut som solist med orkester i 2012 har Huser-Olsen bevist at han behersker og viser et brennende engasjement for musikkens rike spennvidde, med et repertoar som strekker seg fra renessansen til modernismen, og til den aller nyeste samtidsmusikken.

Amelie Aldner

Amelie Aldenheim-Nerheim, mezzosopran, er blitt kalt «a stage creature»som henviser til hennes bemerkelsesverdige tilstedeværelse på scenen og hennes evne til å gjøre enhver rolle, uavhengig av størrelse, fengslende for publikum.

Under perioden 2009-2014 sang hun 11 forskjellige roller ved Den Norske Opera og Ballett. Hvor hun blandt annet ble oppmerksommet på den tyske kulturplattformen Kultiversum for sin fremstilling av «Der junge Hirte» i Wagners «Tannhäuser» i Stefan Herheims regi. Samt blendet publikum med sitt sjenerøse portrett av det uskyldige naturbarnet «Sylvia» i «L’isola disabitata»(«Den øde øya») av Haydn, da hun også ble beskrevet av norsk presse som «et lite mirakel av scenesjarm».  

Høsten 2015 spilte hun inn en solo-CD sammen med organist Marcus André Berg og hun har jevnlig recitals med pianist Margrete Moen Birkedal.

Arte e Amore (Kunsten og Kjærligheten)

Her er programmet for morgendagens konsert:

Federico Garcia Lorca: Canciones Espanolas antiguas (utdrag) (Gamle spanske sanger)

Las morillas de Jaén (Maurerpikene fra Jaén)

Anda, jaleo (For et oppstyr)

El café de Chinitas (I feenes kafé)

Manuel de Falla: Siete Canciones Populares Espanolas (7 spanske folkesanger)

El pano moruno (Det mauriske kledet)

Seguidilla murciana (Seguidilla fra Murcia)

Asturiana (Sang fra Asturias)

Jota (Sang fra Aragon)

Nana (Vuggesang)

Cancion (Sang)

Polo (Sang fra Andalucia)

Heitor Villa Lobos: Preludio nr. 3  gitar solo 

                   PAUSE

Heitor Villa Lobos: Preludio nr.5  gitar solo

Georges Bizet                  Fra Carmen  

Seguidilla

Habanera

Francisco Tarrega: Recuerdos de la Alhambra (Minner fra Alhambra)  gitar solo

Agustin Lara: Granada