Opera-Café

Klassisk Lørdag - lørdag 9. januar

kl. 13.00 MERK TIDEN!

Mini-Carmen

Stephanie Lippert Djupvik, sopran

David Fielder, tenor

Åse Mathisen Palm, klaver

Stephanie Lippert Djupvik, sopran

Stephanie Lippert Djupvik er en lyrisk-dramatisk sopran, født 1985. Hun er utdannet ved Operaakademiet i København. I 2008 fikk hun William Linds stipend, og deretter har hun opptrådt med Odense Symfoniorkester, DKMs symfoniorkester, Sjælland symfoniorkester, Folkeoperaens orkester og Det Kongelige Teaters Kapell. Etter sin debut har hun sunget på scener som, Det Kongelige Teater i København, Operafestivalen i Aix-en-Provence, operafestivalen i Oslo og København og nord-Norsk Opera. Hun har sunget i Svensk og Dansk Radio P2 i innspillinger sammen med Malmø symfoniorkester og Sjællands symfoniorkester. Hun fikk Ruud-Wallenbergs stipendium i 2014 og arbeider nå som frilans operasanger og er bosatt i Oslo.

David Fielder, tenor

David Fielder er utdannet ved University of North Texas i Denton, Griegkademiet i Bergen og Operahøgskolen i Oslo. Han har gjort over 40 roller innen musikal, operette og opera, på svensk, norsk, nynorsk, tysk, italiensk og engelsk. Av tidligere engasjementer kan nevnes ensemble i My Fair Lady og Spelemann på taket ved Den Nationale Scene i Bergen, roller ved Operaen i Kristiansund, Festspillene i Sandefjord og operetteforestillinger i Sandnes. Fra 2004 til 2009 var Fielder ansatt som solist ved Mainfrankentheater i Würzburg, Tyskland, og fra 2009 til 2011 ved Den Norske Opera & Ballett.

Han arbeider nå som frilanssanger i Tyskland, Norge og Sverige og har en 50% stilling som sanglærer på Bårdar akademiet i Oslo.

Åse Mathisen Palm, piano

Åse Mathiesen Palm – er utdannet ved Barratt Due Musikkinstitutt der hun gikk i lære hos professor Jiri Hlinka, som utdannet blant annet Leif Ove Andsnes. Mathiesen virker som freelancepianist, og hennes karriere som solopianist inkluderer blant annet konserter på hovedscenen i Den Norske Opera, Oslo Konserthus, ved Gotland Chamber Music Festival, Festspillene i Piteå, Västerås Konserthus og på Waldemarsudde i Stockholm. 

Våren 2015 spilte hun i Oslo Konserthus.

Grethe ønsker velkommen

flott publikum!

Trio som leverte!