Trond Gudevold and the Lady

Trond Gudevold (bass)

Stine Steingrim Levvel (sopran)

Mats-Andre Soli (piano)

Trond Gudevold

Trond er en god kjenning av Drammenspublikumet. Han har deltatt på våre Opera-Caféer en rekke ganger. Han var også en del av Cantilena (sammen med Helene Harr, Marius Roth Cristensen, Charlotte Thingelstad) som blant annet har opptrådt i Drammens teater på 17. mai og på den store "Grand Opera-Café"

Trond er en mann som serverer opera til folk på de rareste steder, sjekk denne lenken: http://www.nrk.no/video/PS*173262

 

Stine Steingrim Levvel

Foto: Andreas Pöcking

Stina Steingrim Levvel er født og oppvokst i Fredrikstad og startet sin musikkutdannelse ved Musikkonservatoriet i Kristiansand.

Etter avsluttet mastergrad ved Norges Musikkhøgskole i 2009 gikk turen til Tyskland og Hochschule für Musik und Theater “Felix Mendelssohn Bartholdy” i Leipzig. I

løpet av årene i Tyskland tolket Stina roller som Andre heks i Dido og Aeneas av Purcell, Andre dame i Tryllefløyten av Mozart, Lady Billows i Albert Herring av Britten og Rosalinde i Flaggermusen av J. Strauss.

Sommeren 2014 gjorde hun rollen som Wellgunde her hjemme i Norge i Lidalnorth sin produsjon av Wagners Rhingullet. I oktober tolket Stina rollen som Nedda i Leoncavallos opera Pagliacci under Oslo Operafestival.

Mats-Andre Soli

Mats-André Soli er født og oppvokst i Fredrikstad, og er utdannet pianist og musikkpedagog fra Norges musikkhøgskole. Her studerte han bl. a. ved Geir Henning Braaten og Jens Harald Bratlie. Han har bred erfaring som akkompagnatør og repetitør, og som kammermusiker. I tillegg til konsertvirksomhet, jobber han som klaverpedagog ved Barnas kulturhus i Fredrikstad og Frelsesarmeens kulturskole i Moss.