Hallvar Djupvik

Hallvar Djupvik (f. 1985) er fra Tomrefjord i Møre og Romsdal og er utdannet fra konservatoriet i Kristiansand og Operaakademiet i København. Han har deltatt som aktør innenfor forskjellige musikalske sjangre de siste årene, med hovedvekt på klassisk musikk og opera. Hallvar har vært solist med repertoar fra forskjellige deler av operalitteraturen i konsertsammen-heng, og har vært med på operafremførelser og oppføringer av kirke- og kammermusikalske verk. Hallvar har også vært tilknyttet koret til Den Norske Opera og Ballett. I 2007 ble han tildelt Sparebanken Møres Gnist-stipend og Romsdals Fellesbank sitt Tæl-stipend. Han fikk 3. pris i ”Unge talenter på Sørlandet” i 2008 og ble med dette beste sanger i konkurransen.

I 2009 sang han Alfredo i La Traviata i Oslo Operafestivals oppførelse på Chateau Neuf.

Stephanie Lippert

Stephanie Lippert er en lyrisk-dramatisk sopran, født 1985 i Norrtälje, Sverige. Etter å ha studert teater på Spegelteatern i Stockholm startet hun med privatstudier i operasang, og etter tre år kom hun som 22-åring inn på Operaakademiet i København.

I 2008 fikk hun William Linds stipend i forbindelse med en konsert med Dalasymfonietten, og deretter har hun opptrådt med Odense Symfoniorkester, DKMs symfoniorkester, Sjælland symfoniorkester, Folkoperans orkester og Det Kongelige Teaters Kapel.

I november 2010 gjorde hun sin debut som «Anna» i Det Kongelige Teaters oppsetning av Nabuccco, dirigert av Per Giorgio Morandi.
I løpet av sin utdanning har hun fremført et antall store rolleinnstuderinger som: «The Governess» i Turn of the screw, «Marguerite» i Faust, «Tatjana» i Eugen Onegin og «Desdemona» i Otello.

Hun avsluttet sin operahøyskoleutdanning i mai 2012 ved å fremføre «Donna Elvira» i Operaakademiet og Det Kongelige Teaters oppsetning av Don Giovanni. Denne rollen fremførte hun også ved operafestivalen i Aix-en-Provence under ledning av Academie Europeénne i juni 2012.

Reza Aghamir, klaver

Reza Aghamir er en meget allsidig musiker. Han dirigerer kor, akompagnerer operasangere og holder på med en rekke egne soloprosjekter med musikk innen genre som soul, jazz, funk, hip hop. Reza er også leder for Nøklevann ensemble.