Herrer med Høy C

- en musikalsk opplevelse 🙂

med et ensemble som slett ikke bare består av Herrer med stor H og Høy C, som navnet kan tyde på. Det er også Kvinner med, Kvinner med stor K og absolutt med Høy C!

Cecilie Schilling - sopran

 

 har sin utdannelse fra Norges Musikkhøgskole og Høgskolan for Teater, opera och musikal ved Göteborgs universitet. Cecilies repertoar spenner fra folketoner til viser, musikal, jazz, klassisk og opera. 

Cecilie Rønning - sopran

er utdannet ved Barratt Dues musikkinstitutt og Statens Operahøgskole i Oslo. I 2008 sang Cecilie rollen Mimi i La Boheme med Trondheim symfoniorkester i Olavshallen. Hun har sunget Adele i Flaggermusen, Musetta i La Bohème og Frasquita i Carmen for Den Norske Opera. Hun har tunert i Kina med operaen: ”Some sunny night” og en gallakonsert i The Great Hall of People i Beijing. I januar er Cecilie sangsolist med Trondheim solistene.

 

Jan Kristian Hverven - baryton

har sine musikalske røtter fra Sande og har i flere år mottatt sangundervisning ved Norges Musikkhøgskole. Han ofte benyttet som solist i distriktet og hans repertoar spenner fra kirkemusikk, musikaler til opera og operette. Jan Kristian ønsker å formidle ulike stemninger ved bruk av stemmen og har ved to anledninger sunget i gang fødsler under sin konsertvirksomhet. Videre er han en allsidig administrator for Herrer med Høy C.

 

Knut Harald Sommerfeldt - fiolin

hadde sin debutkonsert etter Mastergrad ved University of Missouri, Columbia i 2006. I 2004 og 2005 var han vinner av 'The Emerging Artist Competition, Missouri' - USA og ble valgt som representant fra staten Missouri til den nasjonale Konkurransen MTNA i 2004. Knut Harald har blant annet opptrådt som solist med University of Missouri - Columbia, Chamber Soloists og Drammen Konsertorkester ved flere anledninger. Knut Harald spiller på mange arenaer og er ensemblets magiske fiolinist.

 

Ole Bolås - konsertpianist

avla diplomeksamen ved Norges Musikkhøgskole i 1995, med karakteren særskilt vellykket. Han debuterte i Oslo konserthus i 1989 og har senere vært på flere omfattende turneer i Kina, der han bl.a. fremførte Griegs A-mollkonsert i Shanghai i 2003 under Kinas største kulturfestival.

Høsten 2008 ble Ole ansatt som universitetslektor i klaver ved Musikkonservatoriet i Tromsø.

I 2010 var han invitert til å holde solokonsert i Polen i jubileumsåret for komponisten Frédéric Chopin. Ole er hovedansvarlig for kveldens musikalske arrangementer.